Commerciële airco

Een aircotoestel zorgt altijd voor frisse lucht

Van Cleven Koeltechniek in Hasselt heeft energiezuinige en efficiënte commerciële airco’s en airconditioningssystemen voor kleinere ruimtes, zoals kantoren, winkels of detailhandelszaken.

Soorten commerciële airconditioning

Er zijn een verschillende soorten commerciële airconditioning te onderscheiden: mono-splittoestellen, plafondcassettes, set-freesystemen en luchtgordijnen.

Mono-splittoestellen
Mono-split airco’s werken zeer stil en kunnen automatisch kiezen voor koelen of verwarmen en zichzelf in- of uitschakelen.

Plafondcassettes
Deze plafondcassettes verdelen de gefilterde en op de juiste temperatuur gebrachte lucht in vier richtingen over de ruimte.

Set-freesystemen
Een buitenunit met maximaal acht binnenunits, die we op de vloer, tegen wand of plafond kunnen monteren, ook als cassette. Efficiënt en praktisch geruisloos zorgen ze voor optimale koeling en verwarming of een combinatie ervan.

Luchtgordijnen
Met luchtgordijnen kunt u de open ingang van uw winkel koelen of verwarmen, waardoor binnenkomen nog aangenamer wordt.

Alle airco-oplossingen van Van Cleven zijn milieuvriendelijk en kunnen geleverd worden met centrale bediening, draadloze afstandsbediening of via bedrading. Neem contact op met Van Cleven voor een aircosysteem op maat! Bent u op zoek naar een airco voor de industriële sector? Daarvoor kunt u ook terecht bij Van Cleven NV.

Airconditioning van Van Cleven (Hasselt) biedt het juiste klimaat voor uw klanten en medewerkers

Waarom kiezen voor Van Cleven?

Eigen ontwerpafdeling

Eigen plaatsingsdienst

Eigen hersteldienst

Menu