Klimatisatie en klimaatregeling voor bedrijven

Klimatisatie op maat van uw bedrijf

Klimatisatie is de verzameling van alle technieken die ervoor zorgen dat het binnenklimaat in een bepaalde ruimte optimaal is. Met een optimaal binnenklimaat richt men zich niet enkel op een aangename temperatuur, maar wordt ook gekeken naar de zuiverheid van de lucht en de optimale vochtigheidsgraad.

Waarom klimatisatie belangrijk is

Klimaatregeling is belangrijk, omdat een slecht binnenklimaat ons slechter in ons vel doet voelen. Dit is niet enkel thuis zo, maar ook op de werkvloer. Werknemers presteren slechter in een omgeving zonder klimaatregeling, en dat komt de productiviteit niet ten goede.

Ook in sectoren waar een optimaal binnenklimaat cruciaal is voor de werking van het productieproces, zoals laboratoria, de voedingssector en de medische sector, bieden de klimaatsystemen van Van Cleven een absolute meerwaarde.

Ontdek de klimaatsystemen van Van Cleven

Al vele jaren kan u bij Van Cleven terecht voor zo’n allesomvattend klimaatsysteem. Al meer dan 50 jaar specialiseert Van Cleven zich in HVAC oplossingen, koeltechnieken en klimaatregelaars voor bedrijven. Onze systemen kunnen worden geïnstalleerd in een brede waaier aan sectoren.

Met onze klimaatsystemen wordt niet enkel de temperatuur geregeld, maar wordt ook de zuiverheidsgraad en de vochtigheidsgraad van de binnenlucht strak gemonitord. Onze klimaatsystemen zijn voorzien van luchtfilters, die verontreinigde deeltjes tot 99,99% kunnen filteren. Op die manier kunnen cleanrooms met een zeer hoge zuiverheidsgraad worden ontwikkeld.

Ook de luchtvochtigheidsgraad kan worden geregeld met onze klimatisatie-oplossingen. Via een geavanceerd ventilatiesysteem wordt op regelmatige basis zuivere lucht aangevoerd, waardoor de luchtvochtigheidsgraad op peil gehouden wordt.

Of het nu gaat over commerciële ruimtes of industriële ruimtes, onze klimaatsystemen bieden steeds een meerwaarde. Neem contact met ons op, en we bekijken samen met u hoe onze systemen kunnen bijdragen tot een perfect binnenklimaat in uw bedrijf.

Klimaatsystemen van Van Cleven, zuiver maatwerk!

Waarom kiezen voor Van Cleven?

Eigen ontwerpafdeling

Eigen plaatsingsdienst

Eigen hersteldienst

Menu