Koelcellen en vriescellen

Efficiënte en duurzame koeloplossingen voor elk bedrijf

In vele sectoren is een bepaalde temperatuur aanhouden tijdens het productieproces cruciaal voor het welslagen ervan. Ook moeten stoffen of producten soms op een bepaalde (koele) temperatuur bewaard kunnen worden, om hun houdbaarheid te verlengen. De beste voorbeelden hiervan zijn de voedselverwerkende industrie, de farmaceutische sector en de medische sector.

In zulke sectoren is het gebruik van koelcellen en vriescellen onontbeerlijk. Koelcellen helpen om een koele temperatuur aan te houden, zodat een bepaald productieproces correct kan verlopen. Ook helpen koelcellen en vriescellen om bepaalde stoffen en voorwerpen langer te kunnen bewaren.

In vele sectoren inzetbaar

Aangezien koelcellen en vriescellen voor veel toepassingen interessant kunnen zijn, worden ze veelvuldig ingezet in een brede waaier van sectoren. En dat beseffen we ook bij Van Cleven. Onze koelcellen kunnen worden ingezet in verschillende sectoren. Voor elk productieproces, in welke sector dan ook, kunnen we een koelcel op maat ontwerpen en bouwen.

Voor de agrarische sectoren leveren wij bijvoorbeeld koel- en vriescellen voor de optimale bewaring en verwerking van groenten en fruit. De wanden en plafonds van deze koelcellen hebben een hoge isolatiewaarde, zijn dampdicht, corrosiebestendig en resistent tegen bacteriën.

Ontdek hier onze koel- en vriescellen voor de agrarische sector.

Ook voor industriële bedrijven kunnen wij koelcellen op maat ontwerpen en aanleveren.
Ook hier zijn verschillende koeltechnische oplossingen mogelijk:

· Industriële Koelcellen en vriescellen

· Snelkoelers en vriestunnels

· IND-, AC- en ULO-koelcellen

· Koelcompressoren en verdampers

Ontdek hier onze koel- en vriescellen voor de industriële sector.

Zuivere lucht met perfecte vochtigheidsgraad

Bovendien beseffen we dat koeling alleen niet volstaat. De zuiverheid en de vochtigheid van de lucht zijn eveneens belangrijk. Onze koelcellen kunnen daarom worden uitgerust met geavanceerde luchtfilters, die bijna 100% van alle verontreinigde stofdeeltjes kunnen filteren.

Na de installatie van uw koelcellen en vriescellen staan we ook in voor het onderhoud. Op die manier kan uw productieproces steeds in de optimale omstandigheden verlopen.

Contacteer ons voor vrijblijvend advies.

Van Cleven (Hasselt) levert koeloplossingen op maat van industriële ondernemingen

Waarom kiezen voor Van Cleven?

Eigen ontwerpafdeling

Eigen plaatsingsdienst

Eigen hersteldienst

Menu