Koeltechniek

Wij hebben de juiste koeloplossing voor uw product of proces

Met koeltechniek wordt de verzameling van technische oplossingen bedoeld, die gericht zijn op het koelen van koelruimtes, voorwerpen of stoffen. In sommige sectoren is het bereiken van een bepaalde temperatuur immers noodzakelijk om het productieproces correct te laten verlopen. Ook worden sommige stoffen of producten pas correct bewaard onder een bepaalde temperatuur.

Met onze koeltechnische installaties zorgen we ervoor dat de bewaaromstandigheden van een product optimaal zijn of een bepaald industrieel proces op de juiste temperatuur kan verlopen. Bij Van Cleven bieden we koeltechnische oplossingen aan voor allerlei industriële en commerciële toepassingen. Als koeltechnisch bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring hebben we immers alle kennis en know how in huis om een koeltechnische oplossing voor te stellen voor elke uitdaging.

Onze koelinstallaties op maat scheppen de juiste verwerkings- en opslagomstandigheden om de bewaartijd van confiserie, bloemen, fruit, groente of vlees te verlengen. Wij ontwerpen, produceren en installeren koel- en/of vriesinstallaties die maximaal effect bieden bij minimaal energieverbruik.

Onze verschillende koeloplossingen

Wij hebben verschillende oplossingen te bieden zoals industriële en commerciële koeltechniekenindustriële koel- & vriescellenkoel- & vriescellen voor agrarische productenkoeltunnels en klimaatkamers.

Omwille van de grote verscheidenheid aan koeltechnische oplossingen zijn we actief in verschillende sectoren. Onze koeltechnische installaties kunnen een grote meerwaarde bieden in laboratoria, de voedingssector, de medische sector en de landbouw sector. In elk van deze sectoren kunnen we een oplossing op maat aanbieden.

Uiteraard blijft onze service niet beperkt tot het plaatsen van onze installaties. U kunt ook op ons rekenen voor deskundig advies, onderhoud en herstellingen.

Neem zeker contact met ons op indien we iets voor u kunnen betekenen. Samen werken we een oplossing uit op maat van uw behoeften.

Koeltechniek van Van Cleven, daar kunt u op vertrouwen!

Van Cleven uit Hasselt, Limburg, heeft een koeloplossing op maat van elke situatie en ieder proces.

Waarom kiezen voor Van Cleven?

Eigen ontwerpafdeling

Eigen plaatsingsdienst

Eigen hersteldienst

Menu