Industriële koeltechniek

Perfect geconditioneerde producten, werkruimtes en processen

Van Cleven (Hasselt, Limburg) is een specialist in koeltechnische oplossingen voor industriële toepassingen. Wij specificeren, ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden diverse koel- en vriesinstallaties om de juiste omstandigheden in productie-, distributie- en opslagruimten te creëren voor de productie, verwerking of opslag van vloeibare en vaste voedingsmiddelen.

Locatie van de koeling

Onze medewerkers, ervaren in koudetechniek, weten hoe belangrijk het bij een koeling is om zeer precies rekening te houden met de locatie voor de industriële koeling én uw wensen. Isolatie, corrosiebestendigheid, type constructie, het speelt allemaal een rol. Wij hebben gegarandeerd een oplossing voor de vele mogelijkheden bijvoorbeeld gekoelde werkruimtes, koel- en invriestunnelsklimaatkamerscleanrooms, chillers, koudwatermachines, proceskoeling, koelcentrales, luchtgordijnen, koelen met natuurlijke koudemiddelen en CO2 …

Van Cleven Koeltechiek & luchtbehandeling in Hasselt levert vries- en koeloplossingen voor de voedselverwerkende industrie, farmaceutische industrie, logistiek, distributie en andere sectoren.

Vries- en koelinstallaties voor ondernemingen en industriële bedrijven van Van Cleven uit Hasselt, Limburg

Waarom kiezen voor Van Cleven?

Eigen ontwerpafdeling

Eigen plaatsingsdienst

Eigen hersteldienst

Menu