Luchtbehandeling

Duurzame luchtbehandeling

Aanvoer van verse lucht is belangrijk, altijd en overal. De luchtbehandelingsinstallaties van het Limburgse bedrijf Van Cleven Koeltechniek (Hasselt) zijn gebruiksvriendelijk en energiezuinig en bieden alle gewenste mogelijkheden, zoals verwarmen, koelen en/of zuiveren van de lucht, ontvochtigen of bevochtigen plus aan- en afvoer.

Waarom is luchtbehandeling belangrijk?

Een gezonde leef- en werkomgeving is van essentieel belang voor ieder van ons. De luchtkwaliteit speelt een cruciale rol hierin. Het is belangrijk dat de binnenlucht van hoge kwaliteit is, zonder stofdeeltjes, bacteriën of andere schadelijke stoffen. Een slechte luchtkwaliteit brengt namelijk diverse ongemakken met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan droge ogen, allergieën en andere lichamelijke klachten bij een te droge lucht of schimmels en ongedierte bij te vochtige lucht.

Meer dan 50 jaar maatoplossingen

Luchtbehandeling is een manier om een goede binnen luchtkwaliteit te creëren. Het zorgt voor de aanvoer van verse zuurstof en voor de juiste temperatuur en vochtigheidsgraad. Onze luchtbehandelingssystemen kunnen we perfect aanpassen aan de bedrijfssituatie, waar u ze voor in wilt zetten. We fabriceren ze dan ook in verschillende afmetingen en capaciteiten op
maat van uw behoeften. Of u nu alleen ventilatie nodig hebt of ook de temperatuur, luchtzuiverheid en vochtigheid in de ruimte precies wilt regelen, onze luchtbehandelingsinstallaties (zoals industriële luchtfilters) zorgen voor een optimaal resultaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfssituatie? Bekijk onze realisaties in verschillende sectoren: medische sector, industrie, voedingssector en agrarische sector.

Voor oplossingen op maat van uw bedrijfsprocessen: neem contact op met Van Cleven!

Van Cleven in Hasselt levert maatoplossingen voor een aangenaam binnenklimaat

Waarom kiezen voor Van Cleven?

Eigen ontwerpafdeling

Eigen plaatsingsdienst

Eigen hersteldienst

Menu