ISO 1 Cleanrooms

Cleanrooms met de hoogste zuiverheidsgraad

ISO 1 cleanrooms zijn de cleanrooms met de hoogste graad van zuiverheid. Dit betekent dat in dit type cleanroom het laagste aantal verontreinigende deeltjes te vinden zijn. Volgens internationale ISO normen mogen in ISO 1 cleanrooms maximaal 10 deeltjes van 0,1 µm aanwezig zijn, wat uiteraard een bijzonder hoge graad van zuiverheid is.

Om zulke hoge zuiverheidsgraad te bereiken, is een zeer gedetailleerd plan van aanpak nodig.
Van ontwerpfase tot uitvoering moeten alle stappen nauwkeurig worden uitgetekend. Ook op vlak van filtratie en luchtbehandeling is de hoogste vorm van expertise nodig.

Gezien de hoge graad van expertise die nodig is bij de bouw van ISO 1 cleanrooms, is dit type cleanroom ook degene met de hoogste kostprijs. Het is dus belangrijk om vooraf goed in te schatten of deze hoge graad van zuiverheid wel noodzakelijk is voor het project.

Van Cleven Koeltechniek kan u helpen bij het maken van deze inschatting. Blijkt hieruit dat ISO 1 cleanrooms inderdaad de beste oplossing zijn voor uw project, dan kan Van Cleven Koeltechniek ook instaan voor de bouw van uw cleanroom. Samen met u tekenen we alle stappen uit die nodig zijn voor de realisatie van uw cleanroom. Contacteer ons voor meer informatie over onze oplossingen.

Een cleanroom van Van Cleven, zuiver maatwerk!

Een cleanroom van Van Cleven uit het Limburgse Hasselt is een totaaloplossing voor uw onderzoeks- of ontwikkelingsprocessen

Waarom kiezen voor Van Cleven?

Eigen ontwerpafdeling

Eigen plaatsingsdienst

Eigen hersteldienst

Menu