HVAC

HVAC installaties op maat

Van Cleven Koeltechniek is al meer dan 50 jaar een autoriteit op vlak van HVAC systemen voor kantoorgebouwen. Onze HVAC systemen staan in voor de luchtbehandeling in bedrijfsgebouwen, en zorgen er mee voor dat werknemers in optimale luchtkwaliteit kunnen presteren.

HVAC is het Engelse letterwoord voor Heating (H), Ventilation (V) en Air Conditioning (AC), en dat geeft meteen weer waartoe deze systemen in staat zijn. In de eerste plaats staan ze in voor een goede luchtcirculatie in bedrijfsgebouwen, waarbij gezonde en gefilterde buitenlucht wordt aangebracht, terwijl ongezonde binnenlucht wordt weggezogen.

De aangebrachte buitenlucht kan bovendien geconditioneerd worden, wat wil zeggen dat de lucht verwarmd of gekoeld, ontvochtigd of bevochtigd kan worden, al naargelang de behoeften.

In werkomgevingen met speciale vereisten, zoals laboratoria en ziekenhuizen, kan aangevoerde buitenlucht ook in hoge mate gefilterd worden, om bijvoorbeeld verontreinigende stofdeeltjes geen toegang te geven tot gevoelige ruimtes. Voor speciale toepassingen zijn we ook in staat om cleanrooms van verschillende classificaties te bouwen.

HVAC op maat van uw kantoor

Als specialist in HVAC systemen zal Van Cleven Koeltechniek uw luchtbehandelingssysteem op maat kunnen ontwerpen. Uiteraard nemen we ook de implementatie van het volledige systeem
in uw bedrijfsgebouw voor onze rekening.

Neem contact met ons op, om samen te bekijken hoe we onze oplossingen kunnen inbouwen in uw bedrijf.

Waarom kiezen voor Van Cleven?

Eigen ontwerpafdeling

Eigen plaatsingsdienst

Eigen hersteldienst

Menu