Luchtgordijnen voor commerciële ruimtes

Luchtgordijnen op maat van uw winkel

Wie een winkel uitbaat, die weet dat bereikbaarheid heel belangrijk is. Een open deur is belangrijk om mensen in uw winkel te lokken.

Om te vermijden dat koude lucht de winkel binnenkomt, en dat klanten een onaangenaam tochtgevoel ervaren, kan u kiezen voor het plaatsen van een luchtgordijn. Niet alleen zorgt het luchtgordijneffect voor een aangenamer binnenklimaat, ook zal het de energiefactuur drastisch verlagen. Dergelijke toepassingen kunnen de warmteverliezen in een ruimte met zo’n 80% verminderen.

Hoe werkt een luchtgordijn van Van Cleven Koeltechniek?

Onze warmeluchtgordijnen zuigen de warme lucht binnenin de winkel aan, en zullen ze vlak voor de ingang van de winkel terug uitblazen. Hierdoor blijft de warme lucht in de winkel, en wordt de koude lucht buitengehouden.

Onze toepassingen worden voornamelijk geplaatst in commerciële ruimtes, maar kunnen ook interessant zijn voor kantoorgebouwen, industriële gebouwen, magazijnen, fabrieken en zelfs horecazaken.

Soorten luchtgordijnen

Onze warmeluchtgordijnen zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen en modellen. Zo kan uiteraard gekozen worden voor een opbouwmodel, maar kunnen ze ook perfect ingebouwd worden. Deze laatste modellen geven een esthetisch mooi resultaat.

Ook qua afmetingen kunnen we onze luchtgordijnen perfect op maat van uw ruimte afwerken. Zowel qua hoogte als qua breedte is een oplossing op maat perfect mogelijk.

Uiteraard is ook het vermogen perfect in te stellen. Zo is het interessanter om in de koudere wintermaanden een toestel met een hoger vermogen te hebben.

Gebruiksvriendelijke toebehoren

Onze toestellen zijn voorzien van alle noodzakelijke toebehoren, zoals een afstandsbediening, waarmee ze op een gebruiksvriendelijke manier te bedienen zijn.

Neem contact met ons op, en bekijk samen met ons de mogelijkheden.

Luchtgordijnen op maat van dé specialist bij uitstek: Van Cleven in Hasselt

Waarom kiezen voor Van Cleven?

Eigen ontwerpafdeling

Eigen plaatsingsdienst

Eigen hersteldienst

Menu